Anlık Bildirim

Sonic efsanesine Gameloft dokunuşu (Yayınlandı)

Sega’nın efsane karakterlerinden olan Sonic, bu kez Gameloft imzasıyla mobil dünyadaki yerini aldı. Bakalım Sega’nın kendi Sonic yapımları kadar ilgi görecek mi?

Uzun süredir mobil platformlarda varlığını arttırma çalışmaları yapan ve retro olsun yeni proje olsun sayısız karakterini mobile uyarlayan Sega, dolaylı olarak da hamleler yapıyor. İkonik Sonic karakteri şimdi Gameloft’un ellerinde.

Sonic Runners Adventure neler sunuyor?

Sonic Runners Adventure adıyla App Store üzerinde ön siparişe açılan oyun, sonsuz koşu tarzında hazırlanmış ve ilk dönem Sonic atmosferine bağlı kalmaya çalışıyor. Super Mario Run oyunundan hatırlayacağımız şekilde sadece zıplamanız yeterli. Oyunun mekanikleri buna göre ayarlanmış. Zıt olarak oyunda ilk oynayışınızın ardından internet bağlantısı gerekmiyor.

Aslında 2 yıl önce iptal edilen Sonic Runners projesinin daha gelişmiş hali diyebiliriz. Sega ve Gameloft daha çok bu proje üzerinden giderek yeni oyunu geliştirmişler.

Hızlı bir şekilde akan oyunda zaman zaman düşman yaratıkları zıplama tahtası olarak kullanıyor ya da fırlatma toplarına girerek en iyi açıyla kendinizi uçuruyorsunuz. 4 farklı mekanda Dr. Eggman da sizi unutmuyor. Oyunda ilerledikçe Tails, Knuckles, Shadow the Hedgehog gibi diğer karakterlerin de kilidi açılıyor.

Güncellendi: Sega hayranlarını ekran başında tutacak Sonic Runners Adventure oyunu indirmeye sunulmuş durumda. iOS mağazası için 10TL, Android mağazası için 8TL fiyat etiketi belirlenmiş. 

Sonic Runners Adventure: Google Play II App Store

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim