Anlık Bildirim

Sony, EISA'dan 5 adet yılın en iyi ürün ödülü almaya hak kazandı

Tüketici elektroniği sektöründe faaliyet gösteren Sony'in 5 ürünü, 2012 - 2013 EISA (Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği) Ödülleri'nde yılın en iyi ürün ödüllerine layık görüldü

Sony ? SLT-A57 Avrupa'da Yılın SLR Fotoğraf Makinesi seçilirken, Avrupa'da Yılın İleri Düzey Kompakt Fotoğraf Makinesi ödülü Sony Cyber-shot DSC-RX100 modeline verildi. Avrupa'da Yılın Seyahat Fotoğraf Makinesi Sony Cyber-shot DSC-HX20V olurken, Sony BRAVIA KDL-55HX850 Yılın 3D Televizyonu ve VPL-VW1000ES de Yılın En İyi Ev Sineması Projektörü seçildi.  
 

Yılın SLR Fotoğraf Makinesi Sony ? SLT-A57; Tam Geçirgen Hareketsiz Ayna Teknolojisi ile saniyede 12 karelik yüksek hızlı kesintisiz çekim, nesneleri daima net tutmak için tam zamanlı kesintisiz otomatik odaklaması, etkin nesne takibi, yüz tespit sistemini kullanarak görüntüyü en uygun oranlarda çerçeveleyen yeni Otomatik Portre Çerçeveleme fonksiyonu şeklinde özellikler sunuyor.
Sony, EISA'dan 5 adet yılın en iyi ürün ödülü almaya hak kazandı
 

Yılın İleri Düzey Kompakt Fotoğraf Makinesi Sony Cyber-shot DSC-RX100; 20,2 MP efektif çözünürlüğe sahip 1.0 tip Exmor CMOS sensörü, F1.8 maksimum diyafram açıklığına sahip Vario Sonnar Carl Zeiss objektif, yeni BIONZ işlemci özelliklerine sahip.
Sony, EISA'dan 5 adet yılın en iyi ürün ödülü almaya hak kazandı
 

Yılın Seyahat Fotoğraf Makinesi Sony Cyber-shot DSC-HX20V; 20x optik zoom, 1cm'lik makro çekim imkanı, etkin Optik Görüntü Sabitleme, GPS/Pusula fonksiyonu özellikleri sunuyor.
Sony, EISA'dan 5 adet yılın en iyi ürün ödülü almaya hak kazandı
 

Yılın 3D Televizyonu Sony BRAVIA KDL-55HX850; Sony'nin görüntü geliştirme teknolojisi X-Reality PRO sayesinde bir yandan düşük kaliteli sinyalleri iyileştirip bunları Full HD kalitesine yakın bir düzeye taşırken, diğer yandan da iki ve üç boyutlu görüntüleri daha da netleştirecek şekilde geliştiriyor. Sony Entertainment Network sayesinde anlaşmalı iş ortaklarının arşivlerinden içerik izleyebilir, Twitter, Facebook ve Skype için önceden yüklenmiş uygulamalar sayesinde aile ve dostlarınız ile sürekli iletişim halinde olacaksınız.
Sony, EISA'dan 5 adet yılın en iyi ürün ödülü almaya hak kazandı
 

Yılın En İyi Ev Sineması Projektörü Sony VPL-VW1000ES; Full HD'ye göre dört kat daha yüksek, görüntüler sunan 4K (4096x2160 piksel) çözünürlükte dünyanın ilk ev projeksiyon cihazı. 1.000.000:1 dinamik kontrast ile eviniz bir sinema salonuna dönüşüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4131 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim