Anlık Bildirim

Sony, GTA'nın yayıncısı Take-Two Interactive'i satın almak için pazarlık yapıyor

Japon devi Sony, başta GTA olmak üzere birçok popüler oyunun arkasındaki şirket Take-Two Interactive'i satın almak için harekete geçti. Gelen haberler görüşmelerin pazarlık aşamasında olduğu yönünde.
Oyunseverlerin birçoğu Take-Two Interactive adını yakından tanıyordur. Zira, Take-Two Interactive başta GTA olmak üzere birçok popüler oyuna imza atan 2K Games ve Rockstar gibi geliştiricilerin arkasındaki şirket. Gelen haberlere bakılırsa Sony, Take-Two Interactive şirketini satın almak için görüşmelere başladı.

Electronic Arts satın alamamıştı

Sızan haberlere göre Sony ve Take-Two Interactive dev satın almanın gerçekleşmesi için pazarlık halindeler. Konuyla ilgili çok fazla detaylı bilgi olmasa da, Sony'nin işi en kısa sürede bitirmek için yönetim kurulu düzeyinde toplantılar yaptığı belirtiliyor. Ancak iki şirketten de resmi bir doğrulama gelmediğini de söylemeden geçmeyelim.
Konuya yakın kaynakların aktardığına göre Sony, Playstation platformuna yenilik katmak için böyle bir satın alma gerçekleştirmek istiyor. Aslında bu Take-Two Interactive'in ilk satın alınma haber değil. Zira birkaç yıl önce Electronic Arts, Take-Two Interactive'i satın almak istemiş ve taraflar para konusunda anlaşma sağlayamamışlardı. Bakalım Sony, şirketin isteklerini karşılayabilecek bir rakamı ödeyebilecek mi hep beraber göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5322 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, satın alma ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim