Anlık Bildirim

Sony Mobile, 12 Kasım'da bir etkinlik düzenleyebilir

Sony Mobile, 12 Kasım'da bir etkinlik düzenleyebilir

Eylül başında kamera odaklı ve Snapdragon 800 yognasetli Xperia Z1 modelini tanıtan Sony, kısa bir süre önce de daha küçük boyutlu Xperia Z1f modelini Japonya pazarı için tanıtmıştı.

Asya'dan gelen bilgiler Sony'nin 12 Kasım'da Çin'in Şangay şehrinde bir etkinlik düzenleyeceğine işaret ediyor. Etkinliğin mottosu ise Harekette Kalın olarak belirlenmiş. 

Bir süredir Xperia Z1f modelinin Xperia Z1S olarak global pazarlara açılacağı dile getiriliyordu. Lansmanın bunun üzerine olabileceği belirtiliyor. Z1S modelinde 4.3 inçlik 720p ekran, Snapdragon 800 yongaseti, 2GB RAM, 16GB depolama kapasitesi gibi özellikler olacağı tahmin ediliyor. 

Ancak etkinlik bölgesine bakıldığında Asya kıtasına yönelik bir cihaz tanıtılabileceği de idda ediliyor. Bu cihaz 8 çekirdekli MediaTek tasarımı MT6592 yongaseti barındıran ve 6 inçlik 720p ekrana sahip Xperia Tianchi olacak. Bazı kaynaklar ise her iki modelin de etkinlikte lanse edileceğini dile getiriyor. 

An itibariyle resmi bir davetiye olmadığı için bilgilerin ne kadar gerçeğe yakın olduğu belirsiz. Ancak ilerleyen günlerde daha çok detayın elde edilmesi bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
910 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim