Anlık Bildirim

Sony Xperia Dogo'ya ait yeni bilgiler ortaya çıktı


Sony'nin yeni yıl için Xperia serisi akıllı telefon modellerinde çıtayı yükseltmeyi planladığı Odin, Yuga gibi kod adlara sahip modellerden Dogo ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Blog of Mobile sitesi tarafından verilen bilgilere göre Dogo modeli 4.65 inçlik HD çözünürlüklü LCD ekrana ve Mobile Bravia Engine teknolojisine sahip olacak. Gelecek yılın modellerinde daha sık görmeye başlayacağımız Qualcomm imzasını taşıyan 4 çekirdekli APQ8064 işlemci ve Adreno 320 grafik birimi modelde de yerini alıyor. RAM miktarı ise 1GB. Modelin suya ve toza dayanıklı olacağı belirtiliyor. 

Android 4.1 işletim sistemi taşıyacak model ile ilgili en iyimser tahmin gelecek yılın ilk çeyreğinde piyasada olacağı yönünde. Bu bakımdan Ocak ayında düzenlenecek CES 2013 fuarında resmi olarak tanıtılacağı düşünülüyor. 

Bununla birlikte APQ8064 çözümü kullanan modellerde 2GB RAM'e yer verilmesi bu modelin RAM miktarı hakkında şüphe uyanmasına neden oluyor. Şimdilik RAM konusunda kesin bir kanaat yok. Ancak yine de sunduğu özelliklerle gelecek yılın iddialı modelleri arasında yerini alacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6653 kez okundu.
19 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim