Anlık Bildirim

Sony Xperia Odin'e ait olduğu iddia edilen yeni benchmark sonuçları oraya çıktı


Sony'nin gelecek yıl için Full HD ekranlı ve 4 çekirdekli işlemciye sahip Odin adında bir akıllı telefon hazırlığı içerisinde olduğu bir süredir internette paylaşılıyor. Ancak Odin olduğu tahmin edilen bir modelin AnTuTu benchmark sonuçları kafalarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu.

Odin modelinin tahmin edilen özellikleri 5 inçlik Full HD ekran, 4 çekirdekli Snapdragon S4 Pro işlemci, 2GB RAM, 32 GB depolama kapasitesi, Android 4.1.1 işletim sistemi, 2370 mAh batarya, 13MP çözünürlükte arka kamera şeklindeydi.

AnTuTu listelerinde ortaya çıkan model C6503 kod numarasına sahip. Odin'in de C650X şeklinde bir numaralandırmaya sahip olacağı iddia edilmişti. Benchmark skorlarında modelin 8753 puana ulaştığı görülüyor. Ancak LG Optimus G ve Galaxy Note II gibi modeller aynı testte 13500 puanın üzerine çıkmayı başarıyordu.

4 çekirdekli bir modelin muadillerinden çok düşük bir skor elde etmesi, ya modelin beklendiği gibi 4 çekirdekli değil 2 çekirdekli olarak piyasaya sürüleceği, ya da henüz test modeli olduğu için düşük bir puan aldığı tahminlerinin yapılmasına yol açıyor. Ancak şu an test modeli halinde ise piyasaya çıkışının gelecek yıl ortalarına kadar sarkabileceği de belirtiliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim