Anlık Bildirim

Sony Xperia XZ1 ülkemizde satışa sunuldu

Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia XZ1, bugün itibariyle mağazalarda satışa sunuldu. Sony'nin Xperia XZ1 için belirlediği fiyat oldukça rekabetçi duruyor. İşte detaylar:

Sony Xperia XZ1 ülkemizde satışa sunuldu Tam Boyutta Gör

Sony, IFA 2017’de tanıtımını gerçekleştirdiği yeni amiral gemisi Xperia XZ1’i ülkemizde satışa sundu. Sony Xperia XZ’ye göre hem yazılımsal hem de donanımsal anlamda güçlendirilen modelde Snapdragon 835 yonga setine yer veriliyor. Xperia XZ1’in 960 kare ağır çekim özelliği, 3D oluşturucu özelliği ve HDR ekranı dikkat çekiyor.

Kutudan Android 8.0 Oreo yüklü çıkan Xperia XZ1’in üç farklı renk seçeneği bulunuyor: Ay mavisi, sıcak gümüş ve siyah. Telefon tanıtımında gördüğümüz pembe renkli model ilk etapta ülkemize getirilmeyecek.

Xperia XZ1 Satış Fiyatı

Yeni amiral gemisi için 2999 TL’lik bir fiyat etiketi biçilmiş. Sony, rakip amiral gemileri ile rekabet edebilmek adına fiyatı düşük tutmayı tercih etmiş. Zira güncel fiyatlarına göre bakıldığı zaman Samsung, LG, HTC ve Huawei’in amiral gemisi modellerinin fiyatları çok daha yüksek seviyede.

Xperia XZ1'i perakende satış noktalarından bugün satın alabilirsiniz. Operatörler tarafında ise 16 Ekim'de Vodafone'da, aradan belirli bir süre geçtikten sonra Türk Telekom'da satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6995 kez okundu.
46 kişi, toplam 47 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, sony xperia xz1 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim