Anlık Bildirim

Sony artık PlayStation konsol ve aksesuarlarını kendisi de satacak

Japon elektronik devi Sony, yeni aldığı bir kararla artık PlayStation konsol, oyun ve aksesuarlarını PS Direct adlı çevrimiçi mağazasından satarak çevrimiçi perakendecilerle rekabet edecek.
Sony, PlayStation ürünlerini doğrudan müşterilerine satarak diğer çevrimiçi perakendecilerle rekabet etmek istiyor. Ancak çeşitli avantajlarının yanı sıra, fiyatlar konusunda başta Amazon olmak üzere diğer şirketlerle rekabet edemeyeceği belirtiliyor.

Fiyatları yüksek

Sony geçtiğimiz Çarşamba günü PS Direct adını verdiği yeni bir çevrimiçi mağaza açtı. Hizmet ne yazık ki şu an sadece ABD müşterilerine açık durumda. PS Direct mağazasında PlayStation konsolları, oyun kumandası, aksesuarlar ve oyunlar yer alıyor. Şirket ayrıca fiziksel oyunların satışını da yapacağını açıkladı. Şimdilik satışa sunulan 18 oyun arasında  God of War 3: Remastered, Bloodborne ve Horizon Zero Dawn gibi seçenekler mevcut.
Sitede hızlı bir gezinti PS Direct'in fiyat konusunda diğer çevrimiçi perakendecilerle rekabetçi olmadığını ortaya koyuyor. Örneğin Sony'nin sitesinde satışa sunulan 400 dolarlık 1TB PS4 Pro, Amazon'da 367 dolardan satılıyor. Ancak Sony'nin müşterilerine özel kampanyalar düzenlediğini de belirtmemiz gerek. PS Direct'in hangi ülkelerde kullanıma sunulacağı ise şimdilik netlik kazanmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim