Anlık Bildirim

"Sony asla mobil pazardan çıkmayacak"

'Sony asla mobil pazardan çıkmayacak'
 
Hatırlanacağı üzere Sony geçtiğimiz yılın son dönemlerinde zor zamanlar geçirirken daha sonrasında şirketin mobil pazardan ayrılacağına ilişkin bir çok iddia gündeme gelmişti. O dönemde ilk adımda bunu doğrulayacak açıklamalar gelmiş olsa da daha sonra bu açıklamaların ropörtajı yapan kişi tarafından yanlış yorumlandığı ve Sony Mobile'ın satılma gibi bir durumunun olmadığı dile getirilmişti.
Aradan geçen süre içerisinde mali tablolara göz attığımızda mobil birimin şirkete yük getirdiği görülse de Sony bu kararlı duruşundan vazgeçmeyecek gibi görünüyor. Kısa bir süre önce Sony Mobile CEO'su Hiroki Totoki de Japonya'da yaptığı bir ropörtajda bu birimin kapatılma iddialarını yeniden değerlendirdi.
Sony'nin mobil bölümünün kapatılma veya satılma gibi bir durumunun kesinlikle olmadığını dile getiren Totoki şirketin önümüzdeki yıldan itibaren yeniden yükselişe geçeceğine inancının tam olduğunu belirtti. Şirketin yıl sonuna kadar giderlerini %30 oranında düşüreceğini söyleyen CEO çalışan sayısının da bu durumdan nasibini alarak azalacağını söylüyor.
Ayrıca Sony Mobile yöneticisi kaliteli ürünler sunabilecek teknolojilere sahip durumda olduklarının altını çizerken üstün kullanıcı deneyimine önem verileceğini ifade etti. Bununla birlikte şirket ilerleyen dönemlerde kamera, ekran ve ses teknolojisi gibi alanlarda fark yaratacak ve sektöre yön verecek yeni teknolojiler geliştirmeye odaklanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4010 kez okundu.
33 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, ceo ve
2 etiket daha mobil mobile
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim