Anlık Bildirim

Sony bildiğimiz gibi: Xperia XZ3 kalın çerçeveli tasarımıyla göründü

Sony'nin yeni telefonlarında çerçevesiz, modern tasarıma geçiş yapmasını bekleyenler büyük hayal kırıklığına uğrayacak. Xperia XZ3 görselleri şirketin eski tasarım trendini sürdüreceğini gösteriyor.
Sony Xperia XZ3 modeline ait olduğu iddia edilen görseller akıllı telefonun yenilenmiş tasarımla geleceğini umut edenleri hayal kırıklığına uğratacak. İngiltere merkezli mobil aksesuar satıcısı Mobile Fun'ın web sitesinde ortaya çıkan görüntülere bakılırsa, akıllı telefon yine oldukça kalın üst ve alt çerçevelere sahip bir tasarımla gelecek.
Olixar tarafından üretilen kılıfları sergilemek için hazırlanan görseller Japon teknoloji devinden artık yeni bir tasarım bekleyen Sony fanlarını üzecek gibi görünüyor. Akıllı telefonun iki ön ve iki arka olmak üzere toplam dört kamera ile geleceği ve parmak izi tarayıcısının arka panelde yer alacağı söyleniyordu. Yayınlanan görseller bir anlamda bu bilgileri de doğruluyor.

Xperia XZ3, IFA 2018'de tanıtılabilir

Daha önceki Mobile Fun sızıntısı cihazın 5.7 inç ekran (2160 x 1080 piksel), Snapdragon 845 yonga seti, 6 GB RAM, 64 GB dahili depolama alanı, 13 MP ön kamera, çift arka kamera (19 MP + 12 MP) ve 3.240 mAh pille piyasaya sürüleceğini ortaya koymuştu. Ön sipariş fiyatı ise 985 dolar olarak açıklandı.
Sony Xperia XZ3'ün IFA 2018'de tanıtılabileceği söyleniyor. Dolayısı ile gerçekleri öğrenebilmemiz için şirketin 30 Ağustos tarihinde Berlin'de düzenleyeceği etkinliği beklemekten başka çaremiz yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9937 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim