Anlık Bildirim

Sony'den rulo ekranlı katlanabilir telefon geliyor

Samsung ve Huawei'nin katlanabilir telefonlarına yeni bir rakip yolda. Japon teknoloji devi Sony'nin rulo şeklinde yuvarlanabilir ekrana sahip bir telefon geliştirdiği ortaya çıktı.
Sony'nin üzerinde çalıştığı katlanabilir telefonla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Geliştirilen mevcut prototipin, 3.220 mAh pil, LG ekran, 10x zoom özellikli kamera ve Snapdragon SM7250 işlemciye sahip olduğu bildiriliyor. Ancak 10x optik mi yoksa hibrit zoom mu olduğu henüz belli değil.
Katlanabilir telefonun satışa sunulacak perakende versiyonunda Snapdragon 855 yonga seti ve Qualcomm X50 modem yer alabileceği söyleniyor. Böylelikle 5G bağlantısını destekleyecek. Ayrıca "Nautilus Tasarım" ile gelecek olması rulo şeklinde yuvarlanabilir ekran taşıyacağını gösteriyor.

Çıkış tarihi de sızdırıldı

Haberi internete sızdıran Max J (@Samsung_News_) adlı Twitter kullanıcısı Sony'nin telefonu Aralık ayında veya 2020 başlarında çıkarabileceğini belirtti. Şirket şu an için sadece prototip aşamasında. Bu da cihaz piyasaya sürülmeden önce özelliklerinde değişiklikler olabileceği anlamına geliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6126 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim