Anlık Bildirim

Sony, gelecek yıl Galaxy S3 ve iPhone 5 rakibi bir model pazara sunmayı hedefliyor


Android işletim sistemli Xperia serisi akıllı telefonlarıyla geniş bir kitlenin beğenisini kazansa da iş pazar payına geldiğinde Sony rakiplerinin gerisinde kalıyor. Yuga, Odin gibi gelecek yılın amiral gemisi modelleri ile ilgili bazı iddialar ortaya atılmışken, firma iddiaları doğrular nitelikte bir açıklama yaptı.

Alman Financial Times'a verilen bir röportajda konuşan Sony mobil pazarlama bölümü başkan yardımcısı Dennis van Schie, iPhone 5 ve Galaxy S3 gibi popüler modellerle rekabet edecek bir Xperia akıllı telefonu üzerinde çalıştıklarını ve bu modelin CES 2013 fuarında görücüye çıkacağını dile getirdi.

Modelin ne olacağı ile ilgili bir açıklama yapılmadı ancak 5 inçlik 1080p ekrana, 12MP çözünürlükte kameraya ve 4 çekirdekli Qualcomm işlemciye sahip olduğu iddia edilen Yuga'nın bahse konu model olabileceği tahmin ediliyor. 

Bu açıklamanın bir anlamda Apple ve Samsung gibi devlerle rekabette geride kalmanın bir itirafı olduğu vurgulanıyor. Gelecek yılın adeta 1080p ekranlı modeller geçidine sahip olması beklenirken, Sony de vakit geçirmeden rekabette yerini almayı planlıyor.

Schie ayrıca fazla sayıda olmasa da Xperia Tablet serisine ekleme yapacaklarını ve Windows Phone ekosistemi için de takipte olduklarını sözlerine ekledi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2076 kez okundu.
51 kişi, toplam 54 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim