Anlık Bildirim

Sony gelecek yıl Snapdragon 820 çipsetli iki model duyurmayı planlıyor

Amiral gemisi modellerini sık sık güncellediği için eleştirilen Sony'nin 2016 planları sızdırıldı. Sızıntıya göre Japon üretici önümüzdeki sene Snapdragon 820 çipsetli iki model duyuracak.
Sony gelecek yıl Snapdragon 820 çipsetli iki model duyurmayı planlıyor
 
Kısa bir süre önce Sony'nin Z6 ailesinde Xperia Z6 Mini,  Xperia Z6 Compact,  Xperia Z6,  Xperia Z6 Plus ve  Xperia Z6 Ultra şeklinde bir çok modele yer vereceği, bu modeller ile 4 inçten 6.4 inçe kadar geniş bir ekran boyutu yelpazesi sunacağı konuşulmuştu. Ortaya çıkan yeni bir görüntü ise üreticinin önümüzdeki üreticinin iki adet amiral gemisi modeli çıkaracağını gösteriyor.
Güvenilir bir kaynak olarak bilinen cnBeta'nın sızıntısına göre  Snapdragon 820 ile çıkacak iki modelden ilki 2016 Haziran'da duyurulacak. İkinci model ise yıl sonuna doğru Ekim aylarında kendisini gösterecek. Yaklaşık 2 ay önce Xperia Z5 ailesini duyurarak amiral gemisi modellerini güncelleyen Sony bu döngüyü kısa tuttuğu için sık sık eleştiriliyor, ancak sızıntılara bakılırsa Japon üretici 2016 yılı içerisinde de iki önemli tepe model ile bu geleneğini sürdürecek.
Aynı kaynakta yer alan diğer bilgiler ise bu modellerin metal kasayla birlikte geleceğini öngörüyor. Bunun yanı sıra Sony Xperia Z5 Premium'da yer verdiği 4K ekran çözünürlüğünden de vazgeçerek daha düşük çözünürlükleri tercih edecek. Metal gövdeyle birlikte akıllı telefonların yeni bir tasarım anlayışına sahip olacağı da konuşulanlar arasında.

Önümüzdeki günlerde düzenlenecek CES 2016'da da yer alacak Sony'nin bu fuar çerçevesinde önemli bi duyuru yapması beklenmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4272 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xperia z6, sony amiral gemileri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim