Anlık Bildirim

Sony, ürün gamına Wi-Fi destekli yeni bir profesyonel video kamera ekledi

Özellikle video tarafında hazırladığı üst seviye ürünleri uzun yıllardır sektörde aktif olarak kullanılan Sony, NXCAM serisine Wi-Fi kablosuz bağlantı desteğine sahip HXR-NX3 video kamera modelini eklediğini duyurdu.
Hem gövde özellikleri hem de teknik detayları ile profesyonel kullanıcıları hedef alan Sony HXR-NX3, NFC (Near Field Communication / Yakın Alan İletişimi) teknolojisiyle bağlantı kurduğu iOS ve Android işletim sistemli cihazlara (PlayMemories uygulaması) Wi-Fi üzerinden hızlı bir şekilde görüntü aktarımı yapabiliyor, aynı zamanda bu cihazlardan kontrol edilebiliyor. Teknik olarak 1/2.8-inç Exmor sensör ile gelen ve bu sayede 1920 x 1080 piksel 60p video çekebilen kamera, bünyesinde 20 kat optik (40 kat dijital) yakınlaştırma sağlayan Sony G lens taşıyor ve MP4 ile AVCHD 2.0 formatlarına destek veriyor. Gövdesinde 3.5-inç bir LCD ekran ile yer alan Sony HXR-NX3, aynı zamanda düşük ışıklı ortamlar için LED aydınlatma, yüksek ışıklı ortamlar içinse 3 kademeli dahili ND filtre sistemlerine sahip.
Manuel kontrol noktasında birçok seçenek ve XLR ses çıkışı sunan Sony'nin yeni video kamerası HXR-NX3, Ocak ayı sonunda 3,495$ fiyat etiketiyle satışa çıkıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim