Anlık Bildirim

Spider-Man Unlimited yakında Doctor Octopus'a kavuşacak

Spider-Man Unlimited yakında Doctor Octopus'a kavuşacak

Marvel ve Gameloft işbirliği ile geliştirilen Spider-Man Unlimited sonsuz koşu oyunu önümüzdeki günlerde büyük bir güncelleme almak üzere.
GDC 2015 konferansında yapılan açıklamada Örümcek Adam'ın ezeli düşmanlarından Doctor Octopus'un oyuna katılacağı bildirildi. Doc Ock güncellemesi oyunu basılı çizgi roman serisine bağlayacak. Ayrıca Sinister Six filmine geçişin de başlangıcı olacak. Zira bölüm içerisinde Superior Venom karakterini de açabileceksiniz.
Doc Ock oyunun ilk koşan bossu ünvanına da sahip. Kendisine özel laboratuvarında sizi karşılayan Doc Ock'a ulaşmak için oldukça zorlu bir güzergah sizi bekliyor. Ayrıca laboratuvar da oldukça zorlayıcı bir güzergah olacak.
Oyun Spider-Man evreninin son on yılını oyunculara sunmayı amaçlıyor. Oyunda Sinister Six ekibinin New York'u yıkma planlarına karşı Iron Spiderman, Spiderman Noir, Future Foundation Spiderman ve Ben Reilly Spiderman gibi farklı versiyonların bir ekip olarak mücadelesini anlatıyor. Güncelleme ise ay sonunda yayımlanacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim