Anlık Bildirim

Spotify Apple Watch uygulaması yayınlandı

Spotify uygulamasını telefonu cebinizden çıkarmadan kontrol edebileceğiniz Apple Watch sürümü nihayet yayınlandı. Spotify Apple Watch uygulaması pek çok önemli özellik barındırıyor.

Uzun süredir beklenen Apple Watch uygulamasını bir süre önce test aşamasına sokan Spotify, fazla beklemeden nihai sürümü yayınladı. Apple Watch sahipleri bu haftadan itibaren yeni uygulamayı almaya başlayacak.

Spotify Apple Watch uygulaması neler sunuyor?

Spotify Apple Watch uygulaması aynı zamanda Apple Music uygulamasına da rakip oluyor. Hali hazırda çevrim içi müzik sektöründe kıyasıya rekabet eden ikili artık Apple Watch üzerinde de mücadele edecek.

Spotify uygulaması müzik oynatıcı kontrolleri, harici hoparlörlere bağlanabilme, son dinlenen şarkılar listesi, listeye şarkı ekleme, karıştırma seçeneği ve ses giriş seçimi şeklinde özellikler yer alıyor.

Kullanıcılar Apple Watch üzerinde Spotify listelerini dinleyebilecekler ancak çevrim dışı oynatma seçeneği mevcut değil. İlerleyen dönemde yeni bir güncelleme ile şarkılar ve podcast dosyaları çevrim dışı olarak saatte saklanabilecek.

Kullanıcıların ilk olarak Spotify v.8.4.79 sürümünü yüklemeleri gerekiyor. Sonrasında Spotify Apple Watch uygulaması yukarıda sayılan özellikleri sunmaya başlayacak. Gelişmeleri telefondaki Apple Watch uygulamasından kontrol edebilirsiniz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim