Anlık Bildirim

Spotify Premium aboneleri Kanada’da bedava Google Home Mini akıllı hoparlör sahibi oluyor

Sahip olduğu toplam 207 milyon kullanıcısının 97 milyonunda aylık ödeme alan Spotify, bu sayıyı arttırmak için durmadan farklı kampanyalar başlatıyor. Sonuncu ise bir hayli çılgın.
Spotify bildiğiniz üzere bir ücretsiz ve reklam içeren, bir de aylık düzenli ödeme yaptığınız ve reklamsız pakete sahip. Ülkemizde bireysel fiyatı 14 TL, öğrenci paketi 7 TL olan Spotify Premium, ABD’de 10 dolardan sunuluyor. Bu duruma bakarak Spotify iyi ki dolar kurunu çevirip fiyatlandırma yapmamış diyoruz.
ABD’de sunulan Premium aboneliğinin yanında Hulu aboneliğini ücretsiz veren Spotify, Kanada için çok daha çılgın bir uygulamaya imza attı. Resmi fiyatı 49 dolar olan akıllı hoparlör Google Home Mini, Kanada’daki Spotify Premium abonelerine ücretsiz olarak veriliyor. Kampanya 9 Mayıs’a ya da stoklar bitene kadar yeni ve eski tüm Premium aboneleri için geçerli.
ABD’de Apple Music’in gerisinde kalan Spotify, dünya çapında büyük bir kullanıcı kitlesine sahip. Geçen yılın sonunda açıklanan verilere göre 207 milyon kullanıcısı olan Spotify, bunların 96 milyonundan aylık ödeme alıyor. İsveçli müzik dağıtım şirketi ücretsiz sürüm kullanıcılarını farklı kampanyalarla uzun zamandır abonelik sistemine geçirmeye çalışıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim