Anlık Bildirim

Steve Wozniak, Microsoft'un giderek Apple'dan daha yenilikçi olacağından endişe ediyor


Sahneye yenilikçi ürünler çıkararak tüketici ilgisini devamlı üzerinde tutmasıyla tanınan Apple, kurucularından Steve Wozniak'a göre bu konumundan uzaklaşmaya başlıyor.

Brüksel'de TEDx etkinliğine katılan Wozniak, Apple'ın son ürün çizgisini firmanın yenilikçi stiline uymadığını ve Microsoft'un şimdiki hareketlerinin oldukça etkileyici olduğunu belirtti.

Sorulara cevap veren Wozniak, Microsoft'un bazı şeyleri değiştirmeye başladığını ve iOS ve Android işletim sistemlerinden daha farklı bir yöne doğru gittiğini dile getirdi. 

Microsoft'un sesli olarak anlık tercüme yapabildiği teknolojisini örnek veren Wozniak, firmanın üç yıldan bu yana ses tanıma teknolojisi üzerinde çalışıyor olabileceğini, Apple'ın ise bu esnada kalitesine bakmaksızın yeni iPhone piyasaya sürmekle meşgul olduğunu ifade etti.

Steve Jobs'ın Apple'dan ayrıldığı günleri hatırlatan Wozniak, o dönemde Apple'ın yenilikten uzaklaştığını ve sadece para getirecek formüller üzerinde çalışmaya başladığını aktardı. Wozniak, Apple'ın yine aynı duruma düşmesinden endişe ettiğini de sözlerine ekledi. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1933 kez okundu.
28 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, steve jobs ve
3 etiket daha siri Steve Wozniak Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim