Anlık Bildirim

Su damlası çentikli Moto G7'nin basın görseli yayınlandı

Lenovo bünyesindeki Motorola tarafından yakında tanıtılacak Moto G7'nin tasarımını gözler önüne seren yeni bir görsel yayınlandı. Akıllı telefon su damlası şeklinde küçük bir çentikle gelecek...
İnternete sızdırılan yeni Moto G7 basın görseli merakla beklenen akıllı telefonun neredeyse çerçevesiz bir tasarım ile geleceğini ortaya koydu. Su damlası şeklinde küçük bir çentiğe sahip olan cihazın ön yüzünde Motorola markası yer alıyor.
Akıllı telefonun arka panelinde ise üzerinde Motorola'nın yarasa kanadı logosu olan bir parmak izi tarayıcısı var. Ayrıca çift arka kamera modülü dikkat çekiyor. Bununla birlikte ilk Moto G modellerinden bu yana süregelen yuvarlak köşeler ve kavisli kenarlar bu cihazda da karşımıza çıkıyor.

Telefon FCC onayı da aldı

Moto G7 kısa süre önce ABD Federal İletişim Kurulu'ndan (FCC) sertifika aldı. FCC kayıtlarına göre telefon Snapdragon 660 yonga seti ve 4 GB RAM ile gelecek. Ayrıca 64 GB kapasiteli dahili depolama alanına sahip olacağını da belirtelim.
FCC tarafından onaylanan diğer özellikler arasında çift arka kamera, çift bantlı Wi-Fi ve NFC yer alıyor. Moto G7 serisinin önümüzdeki yılın başlarında tanıtılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim