Anlık Bildirim

Superman kötü olsaydı ne olurdu? Sony'nin 'Brightburn' filminden yeni fragman

Guardians of the Galaxy filmlerinin yönetmeni James Gunn tarafından hazırlanan "kötü Superman" filmi Brightburn, ikinci fragmanın da oldukça etkileyici görünüyor. İşte yeni görüntüler:
Sony'nin merakla beklenen bilim kurgu/korku filmi Brightburn önümüzdeki mayıs ayında sinemaseverlerle buluşacak. Vizyona tarihine yaklaşık iki buçuk ay gibi oldukça kısa bir süre kalmışken filmin ikinci uzun fragmanı da nihayet yayınlandı. Brightburn yayınlanan yeni görüntülerde yine oldukça ilginç görünüyor.


Brightburn filmi en basit anlamda "Superman kötü olsaydı neler olurdu?" sorusuna cevap veriyor. Filmde tıpkı Superman'ın hikayesinde olduğu gibi uzaylı bir gezegenden gelen bir çocuğun Dünya'ya iniş yaptığını görüyoruz. Burada bir aile tarafından evlatlık olarak alınan çocuğa Brandon ismi veriliyor

Küçük bir kasabada normal bir çocuk olarak yetiştirilen Brandon'ın güçleri ortaya çıkmaya başlayınca her şey alt üst olmaya başlıyor. Fragmanda görebildiğimiz gibi Brandon, insanlık adına savaşan bir kahraman olmak yerine korkunç bir tehlikeye dönüşüyor.

Brightburn filmi Guardians of the Galaxy filmlerinin ünlü yönetmeni James Gunn'ın yapımcılığında hazırlandı. Filmin senarist ekibinde de James Gunn'ın kardeşleri Mark Gunn ve Brian Gunn yer alıyor. James Gunn daha önce yaptığı açıklamalarda Brightburn filmini kardeşleriyle birlikte düşündüklerini söylemişti. Filmin yönetmenlik koltuğunda ise David Yarovesky oturuyor.

Brightburn, 24 Mayıs 2019'da vizyona girecek. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15398 kez okundu.
34 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
brightburn, james gunn ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim