Anlık Bildirim

TTNET "İlk Yardım" uygulaması AppStore ve Google Play üzerinden yayınlandı


Ülkemizin en önemli internet servis sağlayıcılarından TTNET, internet bağlantısı kurma veya bağlantı sırasında oluşabilecek sorunlarda yapılması gerekenleri, görsel ve sesli anlatım eşliğinde kullanıcılara sunduğu "İlk Yardım" uygulamasını resmi olarak yayınladı.

AppStore ve Google Play'den ücretsiz olarak indirilebilen uygulama iOS ve Android işletim sistemli telefon ve tabletlerde kullanılabiliyor. Üstelik kullanmak için TTNET ADSL müşterisi olmaya gerek yok.

Uygulamada sıradan videolardan farklı olarak; kullanıcıya anlatım yapılan her bölümün sonunda sorunun çözümü ya da işlemin tamamlanmasına dair kontrol amaçlı sorular soruluyor ve verilen cevaplara göre farklılaşan çözüm yolları öneriliyor.

TTNET "İlk Yardım" uygulaması, en sık yardım ihtiyacı duyulan konuları içeren videolardan oluşuyor. Kullanıcılar "İlk Yardım" uygulaması sayesinde "Modem Kurulumuna Hazırlık ve Bağlantılar", "Modem Kurulumu Yapmak İstiyorum", "Modemimin Kablosuz Bağlantı Ayarlarını Yapmak İstiyorum", "Sık Sık Bağlantım Kopuyor" ve "TTNET Güvenlik Kurulumu Yapmak İstiyorum" gibi birçok ana başlıkta anında destek alabiliyorlar.

Uygulama, iOS 3.2'den 5.1'e kadar ve Android 2.1'den 4.0'a kadar olan tüm sürümleri destekliyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3911 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim