Aralarında NASA'nın da olduğu birçok büyük şirkete ve milyonlarca kullanıcıya yaklaşık 10 yıldır hizmet veren parola uygulaması 1Password, çoklu çalışma sürecini kolaylaştıran "Takımlar için 1Password'u" duyurdu.
Bugün ücretsiz beta sürecine başlanan, beta süreci sonunda ise aylık abonelik şeklide çalışmaya devam edecek olan Takımlar için 1Password, büyük ya da küçük şirketlerin ya da ailelerin şifre yönetim sürecini tek bir merkez üzerinde topluyor. Tarihinde ilk defa standart internet tarayıcıları üzerinden erişilebilen bir "Admin Konsolu" kullanan geliştirici AgileBits, bu konsolda grup üyelerinden özel şifre bölümlerine kadar birçok içeriği bir arada tutuyor.
Yapılan tüm işlemleri bulut temelinde farklı cihazlar arasında senkronize edebilen Takımlar için 1Password, kimin neye giriş izni olduğunu basit bir arayüzle gözler önüne seriyor ve iOS, Mac, Windows ile Android sürümlerinde aktif olarak kullanılabiliyor.
Takımlar için 1Password'u buradan kullanmaya başlayabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.