Anlık Bildirim

Teenage Mutant Ninja Turtles mobil oyunu indirmeye sunuldu

Ninja Kaplumbağaların yeniden beyazperdeye geleceği Ağustos ayı öncesinde filmin mobil oyunu da Nickelodeon tarafından indirmeye sunuldu.

Film ile benzer tasarıma sahip olan ninja kaplumbağalar, bir çizgi roman havasında düşmanlarla mücadele ediyor. Oyunda bölüm dövüşleri ile New York şehrini Shredder ve Foot klanından korumanız gerekiyor.

Splinter ustanın kısa bir eğitimi sonrası başlayan oyunda her bölümde üzerinize gelen düşmanları yok ediyorsunuz. Kaplumbağalardan herhangi birini seçerek başladığınız oyunda düşmanların üzerinde aşağı yukarı veya sağa sola yaptığınız sürüklemeler onlara silahlarınızla vurmanızı veya en güçlü vuruşunuzu yapmanızı sağlıyor. Düşman hamlelerinden ise ekranda boş alanlara tıklayarak kurtulabiliyorsunuz. 

Yaptığını kombolar Turtle Power adlı bir mini oyunun açılmasını sağlıyor. Bir animasyon geçişi gibi başlayan 20 saniyelik oyunlarda ekibin diğer üyeleri de size katılıyor ve bölümdeki düşmanları seri vuruşlarla yere indiriyorsunuz. Oyunda elde ettiğiniz altın ve kristallerle kaplumbağanızı geliştirecek yetenekler satın alabiliyorsunuz. 

Oyunda hikaye modunda ilerleyebilecğeiniz gibi, sonsuz düşman dalgalarına karşı koyduğunuz bir mod da mevcut. Oyun 8.5TL olmasına rağmen oyun içi satın alma teklifleri sunuyor. 


Teenage Mutant Ninja Turtles mobil oyunu indirmeye sunuldu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim