Anlık Bildirim

Tesla Model S 'uçuşa' geçti: İşte o ilginç görüntüler

46 yaşındaki Kanadalı bir Tesla Model S kullanıcısı, eğimli bir yüzeye hızla giriş yapınca uçuşa geçti. Onlarca metre havada kalan sürücü, "tehlikeli sürücülük" nedeniyle hakim karşısına çıkacak.
Kanada'nın Ontario eyaletindeki eğimli bir hemzemin geçitine çok yüksek hızla giriş yapan bir Tesla Model S, uçuşa geçti. Onlarca metre havada kalan araç, iniş sonrasında ise kontrolden çıkıp ağaçlara çarptı. İşte güvenlik kameraları tarafından görüntülenen o ilginç anlar:


Şehir polisi tarafından yapılan açıklamalara göre iniş sonrasında aracın ön tekerlerinden birisi fırlamış ve sürücü tamamıyla kontrolü kaybetmiş. Bu şekilde bir süre sürüklenen araç sonunda bir park alanına giriş yaparak oradaki ağaçlardan birisine çarpmış.

46 yaşındaki Model S kullanıcısının "tehlikeli sürücülük" nedeniyle yargılanacağını belirten Barrie Polisi, video hakkında,"Filmlerden çıkmış 'havalı' bir görüntü olduğunu düşünebilirsiniz, ancak sürücü yapmış olduğu bu hareketle aslında hem kendisinin hem de birçok insanın hayatını tehlikeye atıyor. Ekim ayında hakim karşısına çıkacak." ifadelerini kullanıyor.

Videonun bir diğer ilginç kısmı ise Tesla araçların normal bir otomobile göre çok daha zor havalanıyor olması. Zira bu araçların zemin kısmı tamamıyla batarya paketleriyle dolu. Dolayısıyla ağırlık merkezleri de epey aşağıda yer alıyor. Böylece arabaların takla atması ve havalanması da zorlaşıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22547 kez okundu.
28 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, tesla model s
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim