Anlık Bildirim

Tesla'nın otomatik park etme özelliği 6 hafta içinde hazır olacak

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın patronu Elon Musk, araçların kendini otomatik olarak park edilmesini sağlayacak olan sistemin 6 hafta içinde hazır olacağını açıkladı.
Tesla CEO'su Elon Musk, elektrikli otomobilleri için otomatik park etme özelliği ile ilgili açıklamalar da bulundu. "Summon" olarak adlandırılan bu özellik, Tesla otomobillerinin bir otoparkı kendi başlarına gezmelerine ve boş bir yer bulmasına olanak tanıyacak. Ayrıca park tabelalarını da okuyabilecekler.

Sürücüler otomobili yanlarına çağırabilecekler

Musk, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Summon'un yaklaşık altı hafta içinde hazır olacağını ve bu özelliğin araçlara güncelleme olarak gönderileceğini duyurdu. Summon, son iki yılda yapılan tüm Tesla otomobilleriyle uyumlu olacak.
Summon, şu anda Tesla sahiplerinin arabalarını dışarıdan park etmelerine izin veren özelliğin gelişmiş bir versiyonu diyebiliriz. Dar park noktalarına girip çıkmayı çok kolaylaştıracak ve sürücülerin arabalarının park yerlerini değiştirmek için otomobile binmelerine gerek bırakmayacak. Ayrıca otomobiller, akıllı telefonlara yüklenecek Tesla uygulaması ile sürücülerin bulunduğu noktaya çağrılabilecekler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim