Girişimci Elon Musk'ın kurucu olduğu elektrikli otomobil şirketi Tesla, üretim sürecinin uzun olması ve siparişleri yetiştirememesi ile eleştiriliyor. Şirket son zamanlarda alınan önlemlere bir yenisini daha ekleyerek Model S ve Model X'in iç mekan özelliklerini basitleştirme kararı aldı.
Kasım'dan itibaren yeni uygulama başlıyor
Tesla CEO'su Elon Musk'ın kişisel twitter hesabından paylaştığı gönderide , 1 Kasım'dan sonra Tesla Model S ve Model X müşterilerinin araçları için iç mekan konusunda daha az seçeneğe sahip olacaklarını açıkladı. Musk bu kararın üretimi hızlandıracağı gibi, basitleştireceğini de iddia ediyor.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:



20 sene önce yerli ve milli tüfek bile üretemeyen ülkeden bugün dünyanın konuştuğu savunma sanayi projelerini gerçekleştiren ülkeye. Hamdolsun.