Anlık Bildirim

Tesla'nın Ludicrous Mod'a sahip Model S P90D'si hızlanma konusunda iddialı [Video]

Tesla'nın en son performans versiyonu S P90D "ludicrous mod" ile birlikte yarış arabalarına taş çıkarıyor. 0'dan 100 km/s hıza 3 saniyeden az sürede ulaşan aracın maksimum hıza ulaşma süresi ise 27 sn
Bugün S serisi bir Tesla araç sahibi olmak isterseniz 10 bin dolar farkla "ludicrous mod" sahibi bir araç satın alabiliyorsunuz. Otomobilin çok hızlı bir şekilde hızlanmasını ve maksimum hıza yükselmesini sağlayan bu geliştirmeyle birlikte Model S P90D bir çok araca taş çıkaran bir seviyeye ulaşıyor.
AutoTopNL isimli Youtube kanalı "ludicrous mode" sahibi araç ile birlikte hızlanma testi yaparak yayınlama şansı buldu. Bu mod ile birlikte otomobilin 3 saniyeden daha az sürede 100km/s hıza ulaşabileceği söyleniyordu. Video'da ise aracın bu kıza yaklaşık 3.1 saniyede ulaştığını görüyoruz, yine de bu rakamın diğer otomobilleri kıskandıracak seviyede olduğunu söyleyebiliriz. Model S P90D maksimum hızı ulan 250 km/saat'e ulaşmak için ise yaklaşık 27 saniyeye ihtiyaç duyuyor. 
Aşağıdaki videodan aracın hızlanma performansını izleyebilirsiniz. Videodan dahi otomobilin içinde oturduğunuzda sizi yetiye yaslayacak bir ivmeyle hızlandığını söyleyebiliriz. Tabi ki bu hızlanmaya etki eden ludicrous mode'un bir çok günlük kullanıcı için gereksiz olduğunu söyleyebiliriz, ancak yine de otomobil tutkunları bu deneyimi yaşayabilmek için 10 bin doları gözden çıkartabilirler. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5204 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, model s ve
2 etiket daha s p90d tesla s p90d
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim