Anlık Bildirim

The Sims 4, Kasım ayında Xbox One'a geliyor

Microsoft Store'da yayınlanan ürün sayfasına göre, The Sims 4 önümüzdeki Kasım ayında Xbox One platformuna gelecek. Ancak yayıncı Electronic Arts henüz resmi bir açıklama yapmamış durumda.
Microsoft Store'da listelenen ürün sayfasına göre The Sims 4'ün Xbox One sürümü 17 Kasım'da piyasaya çıkacak. Oyun, 3 yıl önce PC'ler için yayınlanmıştı ve görünen o ki şimdi konsollara yönelmiş durumda. Popüler oyunun yayıncısı Electronic Arts'ın henüz söylentileri doğrulamadığını belirtelim.
EA halen oyunu güncelliyor ve The Sims 4 geçtiğimiz günlerde PC oyuncuları için bir abonelik hizmeti olan Origin Access'e eklenmişti. Oyunun Xbox One'a geleceği henüz resmi bir ağız tarafından onaylanmadığından durumun "yanlış listeleme" olma ihtimali de var.
Yayınlanan ürün sayfasında bir fiyatlandırma yok ve oyunun diğer platformlara sunulup sunulmayacağı henüz netlik kazanmış değil. Birkaç haber sitesi durumu doğrulamak adına yayıncı Electronic Arts'la temasa geçse de şirket konu ile ilgili sessizliğini sürdürüyor. Şimdilik bilinen tek şey 14 Kasım'da "The Sims 4 Deluxe Party Edition" adı verilen bir başka Xbox One sürümünün piyasaya çıkacak olması.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim