Anlık Bildirim

Thor: Ragnarok hakkında ilk yorumlar paylaşıldı

Bu ayın sonunda vizyona girecek Thor: Ragnarok'u erkenden izleme şansı yakalayan sinema eleştirmenleri film ile ilgili ilk yorumlarını paylaştı. İlk tepkiler oldukça olumlu.
Marvel çizgi romanlarının en sevilen kahramanlarından Thor, bu ay üçüncü bireysel filmi ile beyaz perdeye geri dönecek. Bu yılın en merakla beklenen filmlerinden Thor: Ragnarok, 27 Ekim'de vizyona girecek. Yeni Thor filmi için meraklı bekleyiş sürerken, Amerika'da bir grup sinema eleştirmeni düzenlenen özel gösterim sayesinde filmi erkenden izleme şansı yakaladı.
Filmi erkenden izleme şansı yakalayan eleştirmenler, Thor: Ragnarok hakkında ilk görüşlerini sosyal medya üzerinden paylaştı. Gelen ilk tepkilere bakılırsa sinema eleştirmenleri genel olarak Thor: Ragnarok'u beğenmiş görünüyor.
Yönetmenliğini What We Do in the Shadows ve Hunt for Wilderpeople gibi filmler ile adını duyuran Taika Waititi'nin üstlendiği Thor: Ragnarok, tarz olarak önceki Thor filmlerinden çok daha farklı bir film. Waititi'nin önceki filmlerinde olduğu gibi Ragnarok da mizah unsurlarıyla dolu.
Eleştirmenler tarafından paylaşılan ilk yorumlar da filmin bu eğlenceli yanına dikkat çekiyor. Birçok eleştirmen Thor: Ragnarok'un bugüne kadar çıkan en komik Marvel filmi olduğuna dikkat çekiyor. Film, ilk dakikadan son dakikaya kadar hız kesmeyen temposu ve başarılı aksiyon sahneleri ile de eleştirmenleri etkilemeye başarmış görünüyor. Ayrıca filmin kadın oyuncuları Cate Blanchett ve Tessa Thompson da performansları ile övgü topluyor.
 
 
Başrollerinde Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Jeff Goldblum, Karl Urban, Tessa Thompson ve Idris Elba'yı izleyeceğimiz Thor: Ragnarok, 27 Ekim'de vizyona girecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7942 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, çizgi roman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim