Anlık Bildirim

Yeni X-Men filmi The New Mutants'ın ilk fragmanı yayınlandı

20th Century Fox, X-Men evreninde geçen yeni filmi The New Mutants'ın ilk fragmanını yayınladı. Film bildiğimiz X-Men filmlerinden oldukça farklı bir tarza sahip.
X-Men çizgi romanlarının film ve dizi haklarını elinde bulunduran 20th Century Fox, X-Men sinematik evrenini genişletmeye devam ediyor. Önümüzdeki yıl üç yeni X-Men filmi vizyona girecek. Bunlardan biri de genç mutantların hikayesini anlatan The New Mutants olacak. Bir süredir hazırlık aşamasında olan The New Mutants için meraklı bekleyiş sürerken, 20th Century Fox filmden ilk fragmanı yayınladı.
Yayınlanan bu ilk fragman sinemaseverleri bugüne kadarki X-Men filmlerinden çok daha farklı bir filmin beklediğini gösteriyor. Marvel ve Warner Bros (DC) gibi stüdyoların aksine farklı türlerde çizgi roman uyarlamaları hazırlama cesaretini gösteren 20th Century Fox, Deadpool ile komedi türüne yakın bir X-Men filmi çektikten sonra The New Mutants ile de korku türüne giriyor.
The Fault in Our Stars ile adını duyuran Josh Boone'un yönettiği The New Mutants; güçlerini yeni yeni keşfeden beş genç mutantın gizli bir tesiste zorla tutulmasını anlatıyor. Bu beş genç hem bu tesisten hem de sıkıntılı geçmişlerinden kaçmak için birlikte çalışmak zorunda kalacak.
Filmin başrollerinde Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Henry Zaga, Blu Hunt ve Alice Braga yer alıyor. The New Mutants, 13 Nisan 2018'de vizyona girecek.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5863 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, çizgi roman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim