Anlık Bildirim

Tim Cook: “iPhone X kahve parası bile değil”

iPhone X modelinin fiyatının çok abartı olduğunu düşünüyorsanız Tim Cook’un size bir tavsiyesi var. Seçkin kahvecilerde aylık olarak tükettiğinizi tasarruf ederseniz telefonu alabilirsiniz.

Son dönemin en çok konuşulan günde konularından birisi elbette 1000$ başlangıç fiyatı ile iPhone X. Apple’ın büyük beklenti içinde olduğu ve akıllı telefon pazarının karını silip süpüreceği tahmin edilen iPhone X fiyatları ile ilgili ilginç bir açıklama geldi.

Hangi kahve?

Yılın üçüncü çeyreği ile ilgili tabloları paylaştıktan sonra yatırımcılarla bir araya gelen Tim Cook, iPhone X modelinin aslında abartıldığı kadar pahalı olmadığını savundu. Cook, iPhone X modelinin seçkin bir kahvecide içtiğiniz kahveden daha ucuz olduğunu dile getirdi.

Elbette tanımlamanın arka planında daha karmaşık bir durum var. Cook aslında taahhütlü olarak satılan iPhone X modelinin bir aylık ödemesi üzerinden bir çıkarım yapıyor. Örneğin aylık 40$ ödediğiniz iPhone X modelini düşünürsek ve sürekli Starbucks’da kahve içen biriyseniz, aylık kahve masrafınız elbette iPhone X’den fazla oluyor. Tabii taahhüt bitene kadar içtiğiniz kahvenin 1000$ üzerinde olması gerek.

iPhone X modeli dün itibariyle birinci dalga ülkelerde satışa çıktı ve bilindik sıra görüntüleri ile karşılaştık. Ülkemizde satışa çıkmadığı için pek çok tanınmış simanın Avrupa’ya giderek iPhone X sırasına girdiğini gördük. Muhtemelen iPhone X firma tarihinde en çok satan ve en çok gelir getiren telefon olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10789 kez okundu.
56 kişi, toplam 60 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone x ve iphone x coffee
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim