Anlık Bildirim

Transformers filmi Bumblebee'nin yeni fragmanı yayımlandı

Bu yıl sinemaseverler ile buluşacak yeni Transformers filmi Bumblebee için tanıtım çalışmalarına hız veren Paramount Pictures, film için yeni bir fragman yayımladı.
Son yılların en başarılı film serilerinden Transformers'un ilk spin-off filmi olan Bumblebee, bu yıl sinemaseverler ile buluşacak. Transformers serisinin en sevilen karakterlerinden Bumblebee'nin bireysel hikayesini anlatacak film, 80'li yıllarda geçecek ve Michael Bay'in Transformers filmlerinden bağımsız bir hikaye anlatacak.

Animasyon filmi Kubo and the Two Strings ile adını duyuran Travis Knight'ın yönetmenliğini üstlendiği Bumblebee filmi, 80'lı yıllarda geçecek ve sevilen Autobot'un genç bir kızla arkadaşlık kurmasını anlatacak. Dünya'nın tehlike altında olduğu büyük çaplı hikayeler anlatan Transfomers filmlerinin aksine Bumblebee, daha küçük çaplı bir hikaye anlatacak.
Ancak bu durum filmde bolca aksiyon sahnesi olmayacağı anlamına gelmiyor. Paramount tarafından yayımlanan bu yeni fragman, filmdeki tek Transformer'ın Bumblebee olmayacağını gösteriyor.

Genç oyuncu Hailee Steinfeld'in başrolünü üstlendiği filmde Steinfeld'e John Cena, Pamela Adlon, Kenneth Choi, Megan Pryce ve Martin Short eşlik edecek. Bumblebee, 21 Aralık'ta vizyona girecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9905 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bumblebee, transformers ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim