Anlık Bildirim

Tree Story ile doğayı koruyun

Mobil platformlarda zaman zaman çeşitli sivil toplum kuruluşlarına yardım amaçlı oyunlar görücüye çıkıyor. Sayısı çok az olsa da temsil ettikleri görev açısından önemli olan bu oyunlara bir yenisi daha katıldı.

Tree Story adındaki simülasyon oyunu Zig Zag Zoom tarafından geliştirildi ve ormanları korumayı amaçlıyor. Oyun US Forest Service, The Nature Conservancy, ACTrees, Abor Day Foundation ve Project Learning Tree gibi pek çok kurum ve kuruluş ile işbirliği yapıyor. 

Oyunda bir ağacı tamamen yetiştirdiğinizde seçtiğiniz projeye göre gerçek bir ağaç dikiliyor. Ayrıca oyun içinde yaptığınız harcamalar da doğrudan bu projelere aktarılıyor. Oyunda 4 büyük ağaçlandırma projesine destek veriliyor .

Tree Story gerçek hayattan biraz uzak eğlenceli tasarımlara sahip ağaçları beslemenizi ve büyütmenizi konu ediniyor. Ağaçlara gübre yerine tost, sandviç gibi gıdalar verdiğiniz oyunda çeşitli kıyafetlerle ağaçlarınızı farklı şekillere bürüyorsunuz. Zararlı hayvanları ise kovalamanız gerekiyor. Oyun içinde ayrıca çeşitli mini oyunlar da mevcut. Oyun ücretsiz ancak reklamsız sürüm 2.7TL. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim