Anlık Bildirim

Tüm Windows Phone cihazlara Windows 10 yükleme olanağı veren bir açık keşfedildi

Tüm Windows Phone cihazlara Windows 10 yükleme olanağı veren bir açık keşfedildi
"Mobil cihazlar için ilk Windows 10 teknik ön izleme sürümü yayınlandı" haberini geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. Ancak Windows 10'un teknik ön izleme sürümü şimdilik malesef tüm modeller için kullanılabilir değil. Microsoft ilk etapta 6 model için yüklemeyi paylaşmıştı fakat bu yeni sürümler arasında Lumia 1520 modeli yokken şirket sürüm ile birlikte yayınladığı videoda yeni özellikleri Lumia 1520 üzerinden gösterdiğine haberimizde de dikkat çekmiştik.

Bu durum bazı geliştiricilerin de gözünden kaçmamış olacak ki XDA forumdaki bir geliştirici tüm Windows Phone işletim sistemli cihazlar için Windows 10 yüklemenin bir açığını fark etmiş. Daha önce Joe Belfiore'nin de 512 MB RAM'li cihazlarda bazı Windows 10 özellikleri kısıtlanabileceğini bu bağlantıda sizlere aktarmıştık. Zira bu şekilde yüklenecek yeni teknik ön izleme sürümü 1 ve 2 GB RAM'li cihazlara yüklemenin tüm özellikleri kullanıma sunmayabilir.
Ayrıca bu açık ile cihazlarınıza güncelleme yaptığınız takdirde cihazı tamamen kullanılamaz yapma şansınız olduğunu ve tamamen garanti dışı kalacağını hatırlatalım. Bu şekilde bir açıkla yükleme kullanıcılara tavsiye edilmiyor, ancak adımları merak eden kullanıcılar bu bağlantıyı inceleyebilir. 
Erdi Özüağ'ın Windows 10 incelemesine aşağıdaki fotoğraf ile ulaşabilirsiniz. 
Logo
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24742 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mobil, açık ve windows 10
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim