Anlık Bildirim

Twitter canlı yayınlarına artık konuk alınabilecek

Mikro blog sitesi Twitter'ın mobil uygulamalarına yeni bir özellik ekleniyor. Kullanıcılar artık platform üzerinden yaptıkları canlı yayınlara konuk alabilecekler. İşte konunun detayları.
Twitter'da canlı yayın özelliği uzun bir zamandır varolmasına rağmen, Periscope kullanıcılarının yapabildiği gibi, canlı yayınlara kullanıcı ekleme seçeneği mevcut değildi. Ancak şirket yaptığı yeni bir açıklamayla bu özelliğin Android ve iOS uygulamalarına geleceğini duyurdu.

Sadece ses ile katılabilecekler

Twitter, bu yeni özellik ile kullanıcıların bir Twitter kullanıcısının devam etmekte olan canlı video yayını için üç kişiye kadar arama yapmasına izin vereceğini doğruladı. Bu özellik, konukların yayıncıya soru sormasını veya sadece onlar hakkında konuşma yapmasını kolaylaştıracak. Canlı yayına katılımın sadece sesli olacağını da belirtelim.

Twitter bu özellği yılın ilk aylarında Periscope kullanıcıları için aktif duruma getirmişti. Şirketin, kullanıcılardan aldığı olumlu geri bildirimler sonucunda bu özelliği Twitter kullanıcılarına da genişletmeye karar verdiği belirtiliyor. Yeni özelliğin kısa bir süre içinde tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim