Anlık Bildirim

Twitter yeni tasarımını kullanıcılara sunmaya başladı

Mikro blog sitesi Twitter, bir süredir web sitesinden de duyurduğu yeni tasarımını kullanıcılarla buluşturmaya başladı. Şirket bugünden itibaren masaüstü için yenilenmiş bir arayüz sunuyor.
Sosyal medya devi Twitter, bugünden itibaren masaüstü web sitesinin yenilenmiş bir versiyonunu piyasaya sürmeye başladı. Yeni tasarımın Twitter'ın mobil uygulaması ile benzer bir hale getirildiği göze çarpıyor.

Daha basit ve kolay arayüz

San Francisco merkezli şirketin yenilenen arayüzle ilgili olarak ilk açıklaması: "Yeni bir Twitter.com - daha hızlı, gezinmesi daha kolay ve daha kişiselleştirilmiş, yenilenmiş ve güncellenmiş bir web sitesini yayına almaya başlıyoruz." şeklinde oldu. Yenilenmiş sitenin diğer cihazlarda gördüğümüz Twitter ile daha tutarlı bir görünüme sahip olduğu açıklanırken, kullanıcıların konumlarına bağlı olarak daha fazla canlı video görecekleri de belirtiliyor. Ayrıca masaüstü siteye keşif özelliğinin eklendiğini de söyleyelim.
Yeni tasarımda göze çarpan diğer yenilikler ise karanlık mod ve tema renkleri oldu. Daha basit gezinme seçenekleri de sunan yeni tasarımla birlikte şirket, Facebook ve Instagram'da olduğu gibi daha geniş kitlelere hitap etmek istiyor. Farklı profiller arasında geçişin de kolaylaştırıldığı yeni Twitter tasarımının henüz tüm kullanıcılara ulaşmadığını ve bu yeni tasarıma önümüzdeki kısa bir süre içinde geçeceğinizi de belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6004 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, yeni tasarım ve
2 etiket daha tasarım Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim