Anlık Bildirim

Uber’den sabah 5’ten akşam 5’e %55 indirimli yolculuk

Ülkemizde yasal süreçlerle zaman zaman başı derde girse de UBER agresif kampanyalarla ilgi uyandırmaya devam ediyor. Yeni fırsat, 5,85 TL’den başlayan fiyatlarla yolculuk imkanı sunuyor.

Uber’den sabah 5’ten akşam 5’e %55 indirimli yolculuk Tam Boyutta Gör

Her Yere Uber sloganıyla kampanyalarına yenilerini ekleyen Uber, hazırladığı son fırsat ile sabah 5’ten akşam 5’e kadar %55 indirimli olarak uberXL yolculuğu sunuyor. 5,85TL’den başlayacak olan ücretlendirmeden faydalanmak isteyen kullanıcıların uygulamadan “Ödeme” sekmesine girerek “Promosyon kodu ekle” demeleri gerekiyor. Kod alanına ise HERYEREUBER yazılması yeterli.

Büyük gruplar için tercih edilen ve 1-6 arası yolcu alabilen uberXL için geçerli olan kampanya, sadece hafta içi günlerle sınırlanmış. Cumartesi ve Pazar geçerli değil. Promosyon eklendikten sonraki son 10 yolculuk için geçerli olabileceği belirtilen promosyon kapsamında maksimum indirim miktarı yolculuk başına 25TL ile sınırlanmış. Bu sayede 60 lira tutacak bir seyahat 35 lira maliyetle karşılanmış olacak.

10 Mart 2017 tarihine kadar fırsattan faydalanabilmek mümkün. An itibariyle uberXL ile Kadıköy’den Kartal’a seyahat etmek istediğinizde 40-53 lira arası bir ödeme yapmanız gerekiyor. Kampanya sayesinde bu rakam 22 liraya kadar çekilebilecek. Daha fazla bilgi için UBER’in Türkiye sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4411 kez okundu.
24 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uber, uberxl ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim