Anlık Bildirim

Ubisoft CEO'su: Bir sonraki yeni nesil konsol 2019'da gelebilir

Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, şirket olarak 2 yıldan önce yeni bir konsol çıkmasını beklemediklerini söyledi. Deneyimli yönetici PlayStation 5'in 2019'da geleceğini düşünüyor.
Birçok kişi piyasaya sürülecek bir sonraki büyük konsolun PlayStation 5 olacağını düşünüyor ancak PlayStation 4 geçen yıl daha ince bir model ve Pro ile güncellendi ve hala inanılmaz derecede iyi satıyor. Peki yeni nesil konsol ne zaman çıkacak? Bu konudaki ilk ipucu Ubisoft CEO'su Yves Guillemot'tan geldi.
Deneyimli yöneticiye göre muhtemelen 2019'a kadar yeni nesil bir konsol gelmeyecek. Guillemot katıldığı bir soru cevap oturumunda "Yaklaşık 2 yıldan önce yeni birşey (konsol) gelmeyeceğini düşünüyoruz" dedi. Ayrıca kendisi önümüzdeki iki yıl içinde Sony'nin bağımsız bir grafik birimine sahip yeni nesil PlayStation 5'i piyasaya sürebileceğini de belirtti.
Öte yandan Yves Guillemot, Ubisoft'un ne zaman yeni bir konsol çıkacağı konusunda gerçek bir bilgiye sahip olmadığını, bunların sadece  şirketin tahmini olduğunu da vurguladı. Özellikle Xbox One X'ten sonra yeni nesil konsollardan donanım açısından beklentiler yükselmiş durumda. Ayrıca şirketler artık konsolların cazibesini arttırmak için performans haricinde bir şeyler sunma peşinde. Değişmeyen gerçek şu ki, konsol piyasasındaki bu rekabet kesinlikle en çok son kullanıcıya yarıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3494 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, konsol ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim