Anlık Bildirim

Uncharted filmi 2017'deki çıkış tarihine yetişmeyecek

Uzun süredir hazırlık aşamasında olan Uncharted filmi, 2017 yılındaki çıkış tarihine de yetişmeyecek. Film bir kez daha ertelenmiş olsa da beyaz perde yolunda ilerlemeye devam ediyor.
Naughty Dog tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Uncharted, beyaz perdeye uyarlanacak. Konusu itibariyle sinemaya uyarlanmaya son derece elverişli bir oyun serisi olan Uncharted'ın filmi için çalışmalar yıllar önce başlamış olsa da henüz film yapım aşamasına geçmiş değil. Durum böyle olunca filmin 2017 yılındaki çıkış tarihine yetişmesi de imkansız bir hal aldı.
 Bu durumun farkında olan Sony, Uncharted filminin çıkış tarihini bir kez daha değiştirdi. Daha önce yayınlanan açıklamaya göre 30 Haziran 2017'de çıkması beklenen film, Sony'nin vizyon takviminden kaldırıldı, ancak bu Sony'nin filmden vazgeçtiği anlamına gelmiyor. Uncharted filmi çekme konusunda kararlı olan Sony,  yeni bir vizyon tarihi belirlemek için yapım aşamasının şekillenmesi bekleyecek.
Bu arada Uncharted filminin senaryosunu kaleme alan Joe Carnahan da geçtiğimiz günlerde film ile ilgili bir açıklamada bulundu. Narc ve The Grey gibi başarılı filmler ile tanınan Carnahan, Twitter üzerinden paylaştığı mesajla Uncharted filmi için son derece heyecanlı olduğunu ifade etti ve filmin açılış sahnesinin en azından kağıt üzerinden çok çok iyi göründüğünü belirtti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8543 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uncharted, oyun uyarlamaları ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim