Anlık Bildirim

Unlock Your Brain kilit ekranınızı zeka geliştirme alanı haline getiriyor

Android işletim sistemi ilk döneminden bu yana bir ekran kilidi sunuyor ve bugüne kadar farklı evrelerden geçerek pek çok şekle büründü. Hali hazırda şifre veya desen tamamlama ile kilit kaldırılabiliyor. Kilit ekranı zaman zaman ilginç projelere de ev sahipliği yapabiliyor.

Unlock Your Brain adlı uygulama kilit ekranınızı açmak için zeka geliştirici bir yol sunuyor. Her kilit açışınızda uygulama size bir hesaplama sunuyor ve bunu çözdüğünüzde kilit ekranı açılıyor. Uygulama bir önceki performansınıza göre de her kilit ekranı geldiğinde hesaplamaları biraz daha zorlaştırıyor.

Günde defalarca ekran kilidini kullandığınız düşünüldüğünde uygulama pratik zekanızı geliştirmek için ekstra bir uğraşa gerek bırakmıyor. Ayrıca yaptığınız tüm hesaplamalar da istatistik olarak anlık sunulabiliyor. Dilerseniz ekranı aşağı kaydırarak soruya cevap vermeden geçebiliyorsunuz. Kilit ekranında bu işi yapmak istemeyenler çalışma modunda sayısız hesaplama yapabilir.

Uygulama ile hesaplama işleminin süresini artırıp azaltabilir ve işe biraz daha heyecan katabilirsiniz. Yakında kelime hafızanıza yönelik bulmacalar da uygulamaya eklenecek.


Unlock Your Brain kilit ekranınızı zeka geliştirme alanı haline getiriyor

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim