Anlık Bildirim

Ünlü yapımcı J. J. Abrams, Apple'ın 500 milyon dolarlık teklifini reddetti

Apple, Hollywood'un en iyi işlere imza atan yapımcı ve yönetmenlerinden biri olan J. J. Abrams'a 500 milyon dolarlık Apple TV+ anlaşması teklif etti ancak reddedildi.
The Hollywood Reporter, Apple'ın dünyanın önde gelen yapımcı ve yönetmenlerinden biri olan J. J. Abrams'a,  Apple TV+ için şovlar hazırlamak üzere 500 milyon dolar teklif ettiğini ve ünlü yönetmenin bu astronomik teklifi geri çevirdiğini yazdı.

Apple'a bağlı olmak istemiyor

Gelen haberlere göre Apple, J. J. Abrams'tan aldığı olumsuz yanıt sonrasında ise Bad Robot prodüksiyon şirketi ve WarnerMedia ile bu tutarın yaklaşık yarısı için anlaşma yaptı. Abrams'ın kararının ardında ise eğer Apple ile 500 milyon dolarlık bir anlaşma yaparsa, sadece Apple TV+ için proje üretecebileceği ve ünlü yapımcının sadece Apple'a bağlı kalmak istememesinin yattığı ifade ediliyor.
Ayrıca J. J. Abrams, Apple'ın şu anda sinema salonlarında film oynatmasının hiçbir yolu olmadığını belirterek, Star Wars projelerine devam etme isteğinde olduğu da gelen haberler arasında. Ünlü yönetmenin Apple TV+ için proje bazlı olarak çalışacağı da haberde dikkat çeken önemli noktalardan biri.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14461 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
J.J. Abrams, Apple ve
3 etiket daha apple tv+ sözleşme teklif
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim