J.J. Abrams sinema tarafında inişli çıkışı bir kariyere sahip olsa da TV tarafında oldukça iyi bir karneye sahip olduğunu söyleyebiliriz. Zira Abrams'ın yaratıcısı olduğu dört dizi de (Felicity, Alias, Lost ve Fringe), büyük ölçüde başarı işler. Bu yüzden Duster da 2025'in merak uyandıran dizileri arasında yer alıyor.
Duster, 15 Mayıs'ta İzleyici ile Buluşacak
Lost dizisinden tanıdığımız Josh Holloway'in başrolünü üstlendiği Duster, 1970'ler Amerika'sında geçiyor ve bir suç örgütünün zorlu görevlerde şoför olarak kullandığı Jim (Holloway)'e odaklanıyor. Jim'in hâlihazırda epey tehlikeli olan hayatı, işlerin ters gitmesiyle birlikte iyiden iyiye çığrından çıkıyor.
Oyuncu kadrosunda Josh Holloway'e Rachel Hilson, Keith David, Sydney Elisabeth, Greg Grunberg ve Camile Guaty gibi isimler eşlik ediyor.
Duster, 15 Mayıs'ta Max'te (HBO Max) izleyici ile buluşacak.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:
Türkiyede gelmez malsesef gelse bile 1,2m den aşağı sattırmazlar. Bize ucuz araba haram çünkü [resim]
Hafif araç çitlenbik gibi, ne yalan söyleyeyim araç çok hoşuma gitti, şehir içinde ideal bir araç
bence pastadan ciddi bir pay alabilir
hiç fena değil
evin 2. arabası olur