Anlık Bildirim

Uygun fiyata dijital oyun satan Kinguin Türkiye'ye geldi

Steam başta olmak üzere popüler dijital oyun mağazaları için uygun fiyata oyun kodları satan Kinguin, Türkiye'ye geldi. Oyunların fiyatları artık cebimizi eskisi kadar çok yakmayacak.
Uygun fiyata dijital oyun satan Kinguin Türkiye'ye geldi Tam Boyutta Gör

Dijital oyun mağazası Kinguin, bugün yaptığı bir açıklamayla Türkiye mağazasının açılışını duyurdu. Dijital mağazasıyla 3 milyondan fazla ziyaretçiye 25 binden fazla ürün sunan Kinguin, mümkün olan en iyi alışveriş deneyimini sağlamak için alıcıları ve satıcıları yenilikçi bir altyapıyla bir araya getiriyor. Kinguin, bugün itibariyle Türkiye’deki oyunculara www.kinguin.net/tr adresi üzerinden hizmet verecek.

The Division, XCOM 2 ve Rise of the Tomb Raider gibi en yeni oyunları uygun fiyatlara almak; birbirinden eğlenceli ve yaratıcı bağımsız oyunları bulmak veya CS:GO profilinizi skin’lerle özelleştirmek istiyorsanız, sizin için bolca seçenek bulunmakta. Ayrıca yaşayabileceğiniz herhangi bir sorunda Kinguin’in 7/24 canlı destek servisi Türkçe olarak yanınızda olacak.
Kinguin üzerinden alışveriş yaparken dikkat etmeniz gereken şeyler de bulunuyor. Örneğin oyunun fiyatının üstüne 3.24 TL ödeyerek satın aldığınız kodu garanti altına alabiliyorsunuz. Eğer Kinguin üzerindeki satıcı kodunuzu göndermezse veya bir sorun çıkarsa Kinguin zararınızı karşılıyor.
Bu arada yayıncı firmalar Kinguin'deki fiyatlara müdahale edemiyorlar. Hatırlarsanız Steam'de Türkiye'deki oyunculara uygun fiyatla satılan bazı oyunların fiyatına müdahale edilmiş ve normalden 2-3 kat daha fazla ücret ödemek zorunda kalmıştık. Kinguin'de bu tür sorunlarla karşılaşmayacağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8461 kez okundu.
20 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, pc oyun ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim