
Masaüstü platformunun en popüler medya oynatıcılarından birisi olan VLC, Android platformunda iki yıldır beta olarak kullanımını sürdürüyordu. 1.0 güncellemesi ile uygulama betadan çıktı.
Yeni güncelleme ile VLC artık 64-bit işlemcilere yani ARMv8 komut setine destek sunuyor. Ayrıca Android 5.0 için de çeşitli hata düzeltmeleri içeriyor. Android 4.3 ve üzeri sistemler için donanım hızlandırma da varsayılan olarak açık hale getirildi.
Yorum Yaz Paylaş Tweetle Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


U
unununium
17 saat önce
Motor ucubeye benziyor futuristik tasarım yapacağım diye daha da kötü yapmışlar
Stok video ve muzik uygulamalarını kaldırdım. Ikisink kullanıyorum.
Mx Player'ın açmadığı popüler format yoktu fakat 1 2 hafta önce ac3 desteğini kesti.Şu an Vlc nin tek artısı ac3 e destek sunması benim için.
Videoyu açmazsa kendi codec ini kullanıyor oda yetmesse ekstra codec paketi var play storede.mx playerin yerini alamaz sanmıyorum.