Yaklaşık üç senedir Amerika'da AT&T ile satılan iPhone'un 2010 yılıyla birlikte ülkenin en büyük operatörü olan Verizon Wireless tarafından da satışa sunulacağı bir süredir iddia ediliyordu. Çeşitli kaynaklarca dönem dönem dillendirilen bu iddiayı güçlendirecek yeni bir iddia da CrunchGear tarafından ortaya atıldı.
CrunchGear'ın iddiasına göre 2007 yılından bu yana Verizon Wireless ile birlikte çalışan Landor Associates adlı şirket iPhone reklam kampanyası için sıkı bir çalışma başlattı. 4.Nesil iPhone ile birlikte hayata geçeceği iddia edilen kampanyanın Verizon Wireless için hazırlandığı düşünülüyor. Çünkü iPhone'un reklam işlerini Apple'ın uzun yıllardır birlikte çalıştığı TBWA yürütüyor.
Eğer son söylentiler lafta kalmazsa 100 milyona yakın Verizon abonesi de bu yıldan itibaren iPhone'u kullanma fırsatını elde edebilecek.
Ortaya atılan bu iddia ayrıca yeni nesil iPhone'un 4.Nesil iletişim teknolojisini destekleyeceği yönündeki iddialarını da yeniden gün yüzüne çıkarmış durumda. Çünkü yıllardır CDMA ağı üzerinden hizmet veren Verizon, bu yıldan itibaren GSM tabanlı 4G hizmetini Amerika'da sunmaya başlayacak.
Bakalım Apple, iPhone'u dallandırıp ayrıca CDMA destekli modeli mi hazırlayacak yoksa 4.nesil iPhone 4G desteğine mi sahip olacak. Ya da yeni iPhone hem GSM hemde CDMA desteği mi sunacak ? Yoksa iddialar asılsız mı çıkacak ? Yaklaşık bir ay sonra bu sorunun cevabı Apple tarafından bizlere verilmiş olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Bizim ülkede olan hain dünyada yoktur.
cam tavan hakkında bilgisi olan varmı.perde yok galiba yazın ssıkıntı olmazmı.???
tam bir gariban arabası yerliiiiiiiiiiii ve milliii yalanınız batsın
sğlğn Osman sizinle gurur duyuyor... hala uyanan yok...
ilk fotolarda kapı aynaları yoktu... masala devam...
Bu gün 16 Mart ama hala ön sipariş ekranı açılmadı?
Bugün ayın 16 sı ön ödeme mönüsü henüz açılmadı.
bebelerden yetişkinlere masal devam... yüzyılın dolandırıcılığı...
Hani 400.000 ler 500.000 lere çıkıyordu? Umarım kdv fiyatıdır. Alabilenlere hayırlı olsun.
Donanım veya fiyat olarak çok çok iyi Standart V2 + Gemlik Mavi +beyaz koltuklu + meridian ses opsiyonlusuna talibim :)