Anlık Bildirim

Vestel MWC 2015 etkinliğinde yeni akıllı telefonlarını sergiledi

Vestel MWC 2015 etkinliğinde yeni akıllı telefonlarını sergiledi


İspanya'da düzenlenen MWC 2015 etkinliğine bir çok ülkeden katılımcı bulunurken ülkemizden de Vestel yeni modelleriyle etkinlikte yer aldı. Vestel standında ise Venüs 2 modelinin prototipi de sergilendi. 

Yeni modelin amiral gemisi olacağı belirtilirken farklı renk seçeneklerine sahip olacağı belirtildi. Cihaz ile ilgili çok fazla bulunmasa da yılın son çeyreğinde satışa sunulacağı söyleniyor. Vestel İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan Venüs 2 modelinin premium bir akıllı telefon olacağını söyledi ve sonrasında Venüs 3 ve Venüs 4 modellerinin de çıkarılacağını açıkladı.
Ayrıca Mart ayında satışa çıkacak Venüs Plus modeliyle ilgili Turan Erdoğan kamera performansının arttırıldığını ve daha estetik bir görünüme kavuşturulduğunu belirtti. Fiyat olarak ise piyasadaki modeller ile arasında çok fazla fark olmayacağı açıklandı.
Fuarda Vestel'in yeni kavisli Venüs telefonu da görüldü. Telefonun donanımı ile ilgili bir bilgilendirme yapılmasa da Samsung Galaxy S6 Edge modelinde gördüğümüz iki tarafı kavisli yapı bu telefonda da görülüyor, tasarıma bakılacak olursa cihazın üst seviyeye hitap edeceğini söylemek yanlış olmaz. Detaylı bilgiler geldiğinde sizlere ulaştıracağız. 

Ayrıca büyük telefon üreticilerinin yerli üreticilere karşı pazar payı kaybettiğini dile getiren Erdoğan bunu bir fırsat olarak değerlendireceklerini belirtti. Vestel'in dünyanın bir çok ülkesine akıllı televizyon sattığı belirtirken MWC 2015 etkinliği ile sergilenen  Vestel akıllı telefonları satmak isteyen ülkeler için üretim yapılabileceğini söyledi.

fotoğraf Kaan Arlı'nın instagram hesabından alınmıştır 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9567 kez okundu.
77 kişi, toplam 89 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mwc 2015, vestel ve
2 etiket daha yeni venüs
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim