Anlık Bildirim

Vestel’den Venus serisine yeni bir isim: Z10

Türkiye’nin teknoloji devi Vestel, Venus akıllı telefon ailesinin iddialı olmak isteyen yeni modeli Z10’u ilk defa MWC 2017 fuarındaki standında sergiledi. Detaylar yazımızda.

Akıllı telefon pazarında başarılı bir çizgi izleyen ve payını sürekli arttıran Vestel, artık gediklisi olduğu MWC 2017 fuarında yeni Venus akıllı telefonunu duyurdu. Vestel Venus Z10 RAM ve kamera tarafında iddialı olmaya çalışacak.

Strateji değişiyor

Vestel bu yıl itibariyle yeni bir stratejiye geçiş yapıyor. Artık giriş seviyesindeki akıllı telefonlar Venus E serisi altında toplanacak. Orta seviyedeki akıllı telefonlar Vestel V adını alacak. Üst seviye telefonlar ise Venus Z çatısı altına girecek.

Vestel Venus Z10 modeli 5.2 inçlik Full HD IPS ekrana sahip. Ekran Gorilla Glass ile korunuyor. 8 adet Cortex-A53 çekirdeği barındıran SNapdragon 435 yonga setinin güç verdiği modelde 4GB LPDDR3 RAM dikkat çekecektir. Depolama kapasitesi ise 64GB ve arttırılabiliyor.

Arka kamera 13MP çözünürlüğünde ve hem OIS hem de yazılımsal EIS ile destekleniyor. Ön kamera ise 8MP çözünürlüğünde. 3050mAh kapasiteli batarya QuickCharge 3.0 hızlı şarj özelliğine sahip. Bağlantı noktası USB Tip-C olarak tercih edilmiş.

Tamamen metal alaşımdan imal edilen modelin altın ve siyah renk seçenekleri olacak. Henüz fiyat ve çıkış tarihi açıklanmadı ancak üst seviye tanımlamasına bakarsak modelin 1000TL-1300TL bandına oturacağını söyleyebiliriz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12135 kez okundu.
66 kişi, toplam 82 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vestel, vestel venus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim