Anlık Bildirim

WP platformunun hava durumu uygulamalarından 4castr güncellendi

Windows Phone 8 ve 8.1 cihazlar için hazırlanan popüler hava durumu uygulaması 4castr, büyük yenilikler ile 1.5 sürümüne güncellendi.

Gelişmiş özelliklerle gelen 4castr, sade ve modern ara yüzü ile belirlenen bölgeler hakkında ayrıntılı bilgiler verebiliyor. 10 günlük ileriye dönük hava bilgileri yanında, ABD ve Avrupa merkezli ülkelerin radar görüntülerini de aktarabilen uygulama, sıcaklık, rüzgar, nem ve görüş mesafesi gibi ayrıntıları da gözler önüne serebiliyor. Yayınlanan son sürümüyle ana sayfa, uygulama, bölge sayfası, kişiselleştirilebilir simge sayfası, ses komut sayfası, canlı karo ve bildirim alarmı gibi kategorilerde onlarca yeni özelliğe, değişikliğe ve geliştirmeye kavuşan 4castr, özellikle şeffaf canlı karo desteği, yeniden tasarlanmış özel sayfaları ve daha iyi bellek yönetimiyle dikkatlerini üzerine çekiyor.

Ücretsiz olarak sunulan 4castr uygulamasına direkt olarak buradan ulaşabilirsiniz. 1,99$ ekstra ödemeyle ise canlı kutu desteği, kişiselleştirilebilir ikonlar ve kötü hava şartlarına göre bildirim desteği de elde edilebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim