Anlık Bildirim

WP8 için HERE Transit uygulaması güncellendi

Windows Phone 8 işletim sistemli telefonlar için geliştirilen ve dünya çapında 740 farklı şekilde kullanılabilen HERE Transit, dilediğiniz yerlere otobüs, tren ve metroyla gidilmesi için yardımcı oluyor. Bu faydalı uygulama bugün 5.0.2231.0 sürümüne güncellendi.
Toplu taşıma kullanımı için hazırlanan HERE Transit, daha önceden planlama sağlıyor ve rota seçeneklerini, kalkış ile varış saatlerini ve değişiklikleri gösterebiliyor, sık kullanılan noktaları masaüstüne sabitleyebiliyor ve LiveSight pusulası olan bir WP8 telefon ile kullanılabiliyor. Uygulamanın kazandığı 5.0.2231.0 değişiklikleri ise şu şekilde;
  • Daha iyi bir kişiselleştirme deneyimi için yürüme hızınızı, tercih ettiğiniz yürüme mesafesini, yapılan değişikliklerin sayısını ve ulaşım modlarını özelleştirin.
  • Yönünüzü daha iyi bulmak için LiveSight ile yakınlardaki istasyonları bulun. 
  • Haritada yürüyerek adım adım yol tarifi ve liste görünümünde kapıdan kapıya rehberlik için yerleşik desteğe sahip olun.
  • Tek bir dokunuşla favorilerinize bakın. Diğer HERE uygulamalarından ve here.com'dan favori ekleyip düzenleyebilirsiniz.
  • Yakınlardaki bir istasyona uzun dokunarak seyahat yol tarifini başlatın. 

10 MB boyuta sahip olan HERE Transit uygulamasına direkt olarak buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim