Anlık Bildirim

WP8 tarafının hava durumu uygulamalarından Weather+'nın adı değişerek güncellendi

Geçtiğimiz dönemde Windows Phone 8 cihazlar için kullanıma sunulan hava durumu uygulaması Weather+, ismini 4castr olarak değiştirdi ve yeni özelliklerle güncellendi.

Gelişmiş özelliklerle gelen 4castr, sade ve modern ara yüzü ile belirlenen bölgeler hakkında ayrıntılı bilgiler verebiliyor. 10 günlük ileriye dönük hava bilgileri yanında, ABD ve Avrupa merkezli ülkelerin radar görüntülerini de aktarabilen uygulama, sıcaklık, rüzgar, nem ve görüş mesafesi gibi ayrıntıları da gözler önüne serebiliyor. Yayınlanan yeni sürümüyle yükleme zamanı azalan, navigasyonu geliştirilen ve ses komutları için tepki süresi azaltılan 4castr, aynı zamanda Pro özelliklerin 72 saat boyunca denemesine imkan tanıyor, hava durumu bilgisini Facebook ve Twitter ile paylaşabiliyor ve eskiye oranla daha iyi eğitim, animasyon ve genel kullanım özelikleri sunuyor.

Ücretsiz olarak sunulan 4castr uygulamasına direkt olarak buradan ulaşabilirsiniz. 1,99$ ekstra ödemeyle ise canlı kutu desteği, kişiselleştirilebilir ikonlar ve kötü hava şartlarına göre bildirim desteği de elde edilebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim